Hästar

Våra hästar

Phoenix. Frieserhäst.


Arwen's föl, född på gården i juni 2010. Phoenix har redan visat att han är intelligent och snabblärd, men visade sig också tidigt vara lite av eldig själ trots sin storlek ( därav namnet). Phoenix körtränas och är med på ridturer. Phoenix har tränats av Lisa Holst och Jonas Sjöström.

Legolas. Frieserhäst.


Denna vänliga kille kom hit som hingst sommaren 2011, men är numera valack. Legolas, som nu är bästis med Bresi, rids både i skogen och har tränats med långa tyglar från marken.

Gaia. Frieserhäst.


Gaia kom till gården under sommaren 2013, och klickade genast naturligt in med flock och familj. Hon har en lugn och trevlig personlighet, men mycket motor under sadeln och positiv inställning till att jobba.

Bresi.  Islandshäst.


Bresi är född på gården. Han är en riktig sötnos, lite som en överdimensionerad hund som vill vara del i allt som händer runtomkring honom. Han älskar att komma ut i skogen med sina vänner (men inte överförtjust i att rida ut själv)

Maya. Frieserhäst.


Maya är dotter till Gaia och Phoenix och år född på gården. Hon älskar att bli ompysslad och följer ibland med på ridturer