Isis har fått kattungar!

Post Pic

Magiska små snöbollar, 50% Norsk Skogkatt

5 små mirakel har kommit till vår värld och söker nu sina framtida hem, leveransklara 25 nov. Mamma Isis är en mycket vacker vit Norsk Skogkatt med stamtavla, pappa är en okänd Romeo.

Fyra av dessa små yrväder är långhåriga, flera med typiska Skogis tofsar på öronen. Den ena vita flickan är mer korthårig och har därav lägre pris, men är förstås inte mindre vacker och fantastisk för det! Alla tre vita kattungar föddes med en liten grå fläck på huvudet mellan öronen. Detta är vanligt bland helvita katter (sk. "hörselfläck") och växer oftast bort innan de är ett år. I nuläget (14 v) syns den knappt alls.

I priset ingår:
* regelbunden avmaskning fram till leverans
* veterinärbesiktning och intyg
* chip/ID märkning utförd av leg. veterinär
* första vaccinering mot kattpest och kattsnuva
* goody-bag med en filt som luktar mamma/syskon, någon leksak hemifrån samt lite foder som ni kan blanda ut med ert eget för en bra övergång.
Både mor under dräktighet/digivning och kattungar har fått bästa kvalitet på foder från Royal Canin (baby cat), med alla näringsämnen de behöver för att växa och utvecklas på bästa sätt.

Vi kommer att vara mycket noga med att var och en av våra små vänner hamnar "rätt", hos någon/några som det klickar bra med. (Vi säljer inga kattungar utan att ni träffas).
Vi söker livslånga hem där de kommer att få den kärlek och omvårdnad de behöver, där de kan gå ut och känna gräs under tassarna och klösa på träd, samt där deras hälsa prioriteras med god kvalitet på foder (mao. inget torrfoder från Ica).
I gengäld kommer ni att få en ny underbar familjemedlem att älska och bli älskad av förhoppningsvis i många många goda år framåt :)

VI VILL GÄRNA ATT VÅRA SMÅ VÄNNER FÅR BO MED ETT SYSKON, SÅ KÖPER NI TVÅ KATTER FÅR NI FÖRTUR OCH LITE RABATT.

För mer info, maila Aleah: ( aleah777 @ gmail.com) eller ring 073-906 66 62

KLICKA PÅ BILDERNA I HÖGER KOLUMN FÖR ATT SE BILDFÖRSTORING, FLER ENSKILDA BILDER OCH VIDEOS PÅ VARJE KATTUNGE!
Post Pic

 

Låt oss presentera: (klicka bilden)

Isis (moder)

Vår älvdrottning. En smart tjej med enormt hjärta och mycket integritet. Isis tycker om att vara nära och gosa, tröstar alltid när man är ledsen, och sprider skönhet med sin blotta närvaro... Hon är också väldigt äventyrlig och älskar att vara ute. Isis är en renrasig Norsk Skogkatt med stamtavla. (Ej till salu).

Aurora

Aurora

("ljus i skyn", "gryning")
- Vit långhår / semilånghår flicka.
Aurora är en mycket intelligent och vaken liten tjej. Hon var den första att äta mat och gå på lådan - utan en enda olycka. Social och nyfiken men också känslig med en eterisk kvalitet. En mysig tjej som nog kommer att bli lik sin mor.
Pris: 2500:- -SÅLD-

Molly

- Sköldpaddsfärg. långhårig flicka.
Molly är minst i kullen och den sötaste lilla Disneyfigur man någonsin skådat. Molly har tagit lite längre tid på sig att utvecklas och alltid varit lite mer vinglig och klumpig än de andra, men nu har hon kommit ikapp och hoppar högre för varje dag. Får hjärtat att smälta.. Pris: 3000:- -SÅLD-

Prince Valiant

Prince Valiant

(betydelse: "modig", "tapper")
- Grå långhårig pojke med vitt.
Prinsen, även kallad Prince Charming pga sin oemotståndliga charm, enormt sociala natur och stora runda ögon som tittar rakt in i dina, har alltid varit först med att utforska nya äventyr och klättra till nya höjder. Har lätt för nya människor. Pris: 2500:- -SÅLD-

Leo

Leo

(Leonardo)
- Vit långhårig pojke.
Leo har vi ibland kallat "filosofen" pga hans sätt att titta.. Även Leo har alltid varit i framkant med att utforska det nya, men är lite mindre tuff än Prinsen. Han är störst i kullen, social, go och positiv men kan även vara lite blyg. Pris: 3000:- -SÅLD-

Stella

(betydelse: "Stjärna", Latin)
- Vit korthårig flicka.
Denna tjej som till en början var spädast har växt till sig till en underbar liten tuffing. Jättesocial, lekfull som få och kurrar mest av alla. Stella är en kelig, glad och trygg kattunge som gärna vill vara nära och älskar mänsklig kontakt.
Pris: 2000:- -SÅLD-

Ramshyttans Hästgård, Ramshyttan 245, 713 91 Nora, Sverige. Telefon Kattungar: 0739 - 06 66 62. Mail kattungar: aleah777@ gmail.com
YouTube